Profilinformationen
Forschungs-netzwerk anzeigen

Highlights - Publikationen

  1. Veröffentlicht

    Maintaining antioxidants in tomato fruit using chitosan and vanillin coating during ambient storage

    Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschungPeer-Review

  2. Controlling Fusarium oxysporum Tomato Fruit Rot under Tropical Condition Using Both Chitosan and Vanillin

    Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschungPeer-Review

  3. Veröffentlicht

    Use of Chitosan and Vanillin as Edible Coating in Managing Tomato Fruit Rot and Quality

    Publikation: Qualifikations-/StudienabschlussarbeitMasterarbeit

  4. Combining chitosan and vanillin to retain postharvest quality of tomato fruit during ambient temperature storage

    Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschungPeer-Review

  5. Antifungal Evaluation Of Edible Coating Agent Against Fusarium Oxysporum On Tomato

    Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschungPeer-Review

Alles anzeigen (6)

Schlagwörter