Details
Original language | German |
---|---|
Pages (from-to) | 238-239 |
Number of pages | 2 |
Journal | Aktuelle Ernährungsmedizin |
Volume | 41 |
Issue number | 3 |
Publication status | Published - 2016 |
Cite this
- Standard
- Harvard
- Apa
- Vancouver
- BibTeX
- RIS
In: Aktuelle Ernährungsmedizin, Vol. 41, No. 3, 2016, p. 238-239.
Research output: Contribution to journal › Article › Research
}
TY - JOUR
T1 - Senkung des Cholesterol-Speigels durch die 12-wöchige Gabe von rot fermentiertem Reis
T2 - Daten einer randomisierten, placebokontrollierten Interventionsstudie
AU - Heinz, Tina
AU - Schuchardt, Jan Philipp
AU - Möller, Katharina
AU - Hahn, A
PY - 2016
Y1 - 2016
M3 - Artikel
VL - 41
SP - 238
EP - 239
JO - Aktuelle Ernährungsmedizin
JF - Aktuelle Ernährungsmedizin
SN - 0341-0501
IS - 3
ER -