Humanstudien mit Lebensmitteln - Anforderungen, Möglichkeiten und Grenzen

Research output: Contribution to journalArticleResearch

View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)189-196
Number of pages8
JournalLebensmittel & Recht LMuR
Volume23
Issue number5
Publication statusPublished - 2019

Cite this

Humanstudien mit Lebensmitteln - Anforderungen, Möglichkeiten und Grenzen. / Hahn, A.; Jakobs, S.
In: Lebensmittel & Recht LMuR, Vol. 23, No. 5, 2019, p. 189-196.

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Hahn, A & Jakobs, S 2019, 'Humanstudien mit Lebensmitteln - Anforderungen, Möglichkeiten und Grenzen', Lebensmittel & Recht LMuR, vol. 23, no. 5, pp. 189-196.
Hahn, A., & Jakobs, S. (2019). Humanstudien mit Lebensmitteln - Anforderungen, Möglichkeiten und Grenzen. Lebensmittel & Recht LMuR, 23(5), 189-196.
Hahn A, Jakobs S. Humanstudien mit Lebensmitteln - Anforderungen, Möglichkeiten und Grenzen. Lebensmittel & Recht LMuR. 2019;23(5):189-196.
Hahn, A. ; Jakobs, S. / Humanstudien mit Lebensmitteln - Anforderungen, Möglichkeiten und Grenzen. In: Lebensmittel & Recht LMuR. 2019 ; Vol. 23, No. 5. pp. 189-196.
Download
@article{0de2d895ae734803a93c6691f7a2651a,
title = "Humanstudien mit Lebensmitteln - Anforderungen, M{\"o}glichkeiten und Grenzen",
author = "A. Hahn and S. Jakobs",
year = "2019",
language = "Deutsch",
volume = "23",
pages = "189--196",
number = "5",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Humanstudien mit Lebensmitteln - Anforderungen, Möglichkeiten und Grenzen

AU - Hahn, A.

AU - Jakobs, S.

PY - 2019

Y1 - 2019

M3 - Artikel

VL - 23

SP - 189

EP - 196

JO - Lebensmittel & Recht LMuR

JF - Lebensmittel & Recht LMuR

IS - 5

ER -

By the same author(s)