Humanstudien mit Lebensmitteln - Anforderungen, Möglichkeiten und Grenzen

Research output: Contribution to journalArticleResearch

View graph of relations

Details

Original languageGerman
Pages (from-to)189-196
Number of pages8
JournalLebensmittel & Recht: LMuR (Print)
Volume23
Issue number5
Publication statusPublished - 2019

Cite this

Humanstudien mit Lebensmitteln - Anforderungen, Möglichkeiten und Grenzen. / Hahn, A.; Jakobs, S.
In: Lebensmittel & Recht: LMuR (Print), Vol. 23, No. 5, 2019, p. 189-196.

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Download
@article{0de2d895ae734803a93c6691f7a2651a,
title = "Humanstudien mit Lebensmitteln - Anforderungen, M{\"o}glichkeiten und Grenzen",
author = "A. Hahn and S. Jakobs",
year = "2019",
language = "Deutsch",
volume = "23",
pages = "189--196",
journal = "Lebensmittel & Recht: LMuR (Print)",
number = "5",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Humanstudien mit Lebensmitteln - Anforderungen, Möglichkeiten und Grenzen

AU - Hahn, A.

AU - Jakobs, S.

PY - 2019

Y1 - 2019

M3 - Artikel

VL - 23

SP - 189

EP - 196

JO - Lebensmittel & Recht: LMuR (Print)

JF - Lebensmittel & Recht: LMuR (Print)

IS - 5

ER -

By the same author(s)