Europäische Höchstmengen bei Nahrungsergänzungsmitteln: Jeder kocht sein eigenes Süppchen

Research output: Contribution to journalEditorial in journalResearchpeer review

View graph of relations

Details

Translated title of the contributionEuropean maximum quantities in dietary supplements: Everyone goes his own way
Original languageGerman
Pages (from-to)1-2
Number of pages2
JournalJournal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
Volume13
Issue number1
Early online date31 Jan 2018
Publication statusPublished - Mar 2018

ASJC Scopus subject areas

Cite this

Europäische Höchstmengen bei Nahrungsergänzungsmitteln: Jeder kocht sein eigenes Süppchen. / Hahn, Andreas.
In: Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit, Vol. 13, No. 1, 03.2018, p. 1-2.

Research output: Contribution to journalEditorial in journalResearchpeer review

Download
@article{7ad74e1d4e6c41e29ab4e3587b1808e1,
title = "Europ{\"a}ische H{\"o}chstmengen bei Nahrungserg{\"a}nzungsmitteln: Jeder kocht sein eigenes S{\"u}ppchen",
author = "Andreas Hahn",
year = "2018",
month = mar,
doi = "10.1007/s00003-018-1154-0",
language = "Deutsch",
volume = "13",
pages = "1--2",
journal = "Journal f{\"u}r Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit",
issn = "1661-5751",
publisher = "Birkhauser Verlag Basel",
number = "1",

}

Download

TY - JOUR

T1 - Europäische Höchstmengen bei Nahrungsergänzungsmitteln: Jeder kocht sein eigenes Süppchen

AU - Hahn, Andreas

PY - 2018/3

Y1 - 2018/3

UR - http://www.scopus.com/inward/record.url?scp=85042799824&partnerID=8YFLogxK

U2 - 10.1007/s00003-018-1154-0

DO - 10.1007/s00003-018-1154-0

M3 - Editorial in Fachzeitschrift

VL - 13

SP - 1

EP - 2

JO - Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit

JF - Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit

SN - 1661-5751

IS - 1

ER -

By the same author(s)