The glossy chocolate bar: How can it be attained using the right mould

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelTransfer

Forschungs-netzwerk anzeigen

Details

OriginalspracheDeutsch
Seiten (von - bis)86-90
Seitenumfang5
FachzeitschriftManufacturing Confectioner
Jahrgang99
AusgabenummerAugust
PublikationsstatusVeröffentlicht - 2019

Schlagwörter

    Schokolade, Glanz, Struktur

Zitieren

The glossy chocolate bar: How can it be attained using the right mould. / Middendorf, Dana; Heinz, V.; Bindrich, U. et al.
in: Manufacturing Confectioner, Jahrgang 99, Nr. August, 2019, S. 86-90.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftArtikelTransfer

Middendorf, D, Heinz, V, Bindrich, U & Franke, K 2019, 'The glossy chocolate bar: How can it be attained using the right mould', Manufacturing Confectioner, Jg. 99, Nr. August, S. 86-90.
Middendorf, D., Heinz, V., Bindrich, U., & Franke, K. (2019). The glossy chocolate bar: How can it be attained using the right mould. Manufacturing Confectioner, 99(August), 86-90.
Middendorf D, Heinz V, Bindrich U, Franke K. The glossy chocolate bar: How can it be attained using the right mould. Manufacturing Confectioner. 2019;99(August):86-90.
Middendorf, Dana ; Heinz, V. ; Bindrich, U. et al. / The glossy chocolate bar: How can it be attained using the right mould. in: Manufacturing Confectioner. 2019 ; Jahrgang 99, Nr. August. S. 86-90.
Download
@article{8b718723d73e44c88cc764e7461776ef,
title = "The glossy chocolate bar: How can it be attained using the right mould",
keywords = "Schokolade, Glanz, Struktur",
author = "Dana Middendorf and V. Heinz and U. Bindrich and K. Franke",
year = "2019",
language = "Deutsch",
volume = "99",
pages = "86--90",
number = "August",

}

Download

TY - JOUR

T1 - The glossy chocolate bar: How can it be attained using the right mould

AU - Middendorf, Dana

AU - Heinz, V.

AU - Bindrich, U.

AU - Franke, K.

PY - 2019

Y1 - 2019

KW - Schokolade

KW - Glanz

KW - Struktur

M3 - Artikel

VL - 99

SP - 86

EP - 90

JO - Manufacturing Confectioner

JF - Manufacturing Confectioner

SN - 0025-2573

IS - August

ER -

Von denselben Autoren