Platzhalterbild der Organisationseinheit

Abteilung Food-Science

Organisation: Abteilung/Lehrgebiet

Forschungs-netzwerk anzeigen

Projekte

  1. Stipendium für einen Gastwissenschaftler (Nigeria)

    Esatbeyoglu, T. (Projektleiter/in (Principal Investigator))

    1 Okt. 202431 Dez. 2024

    Projekt: Forschung

  2. Kooperationsmittel im Rahmen des Georg Forster-Forschungspreises der Alexander von Humboldt-Stiftung

    Esatbeyoglu, T. (Projektleiter/in (Principal Investigator))

    1 Aug. 202331 Juli 2024

    Projekt: Forschung

  3. Alternative protein sources for the Mediterranean food value chain

    Esatbeyoglu, T. (Projektleiter/in (Principal Investigator))

    17 Aug. 202230 Sept. 2022

    Projekt: Forschung

  4. Toxizität von verarbeitetem rotem Fleisch: Endogene Bildung unterschiedlicher Häm-Spezies und ihr Potenzial zur Förderung der Dickdarmkrebsentstehung

    Kostka, T. (Projektleiter/in (Principal Investigator)) & Esatbeyoglu, T. (Leitende(r) Forscher/-in (Co-Principal Investigator))

    1 Juli 202230 Juni 2025

    Projekt: Forschung

  5. Industrieprojekt zu Apfelsorten

    Esatbeyoglu, T. (Projektleiter/in (Principal Investigator))

    1 Apr. 202230 Nov. 2022

    Projekt: Forschung

  6. PIMENTO: Promoting Innovation of ferMENTed fOods

    Esatbeyoglu, T. (Projektleiter/in (Principal Investigator))

    8 Nov. 20217 Nov. 2025

    Projekt: Forschung

  7. BenBedPhar: Bench to bedside transition for pharmacological regulation of NRF2 in noncommunicable diseases

    Esatbeyoglu, T. (Projektleiter/in (Principal Investigator))

    19 Okt. 202118 Okt. 2025

    Projekt: Forschung

  8. Untersuchungen zu protektiven Effekten von Apfelsaft auf die Darmbarriere

    Esatbeyoglu, T. (Projektleiter/in (Principal Investigator))

    1 Juli 202131 Dez. 2023

    Projekt: Forschung

  9. Emulsion gels based on combination of oleogels and hydrogels as healthy margarine replacers in laminated pastry products

    Franke, K. (Projektleiter/in (Principal Investigator))

    1 Nov. 202031 Okt. 2024

    Projekt: Forschung

  10. SOURDOmICS: Sourdough biotechnology network towards novel, healthier and sustainable food and bioprocesses

    Esatbeyoglu, T. (Projektleiter/in (Principal Investigator))

    10 Apr. 20199 Apr. 2023

    Projekt: Forschung